Ar biedrības "Brasla" atbalstu īstenots projekts "Ikvienam ir roka jāpieliek, lai lielais darbs uz priekšu tiek!"

Projektu īstenoja biedrība "Iespējas visiem" sakopjot un labiekārtojot Vidrižu dzirnavu dīķa krastmalu un Akmentiņu ielu.

Projekta uzdevumi bija:

  • Rosināt sabiedrības līdzatbildības veidošanos savas dzīves vides sakopšanā un aktivizēt sabiedrību iesaistīties brīvprātīgā darba kustībā – uzdevums sasniegts, jo 2 mēnešu sakopšanas darbos piedalījās kopsummā ap 70 iedzīvotāju. Pirmajās talkās piedalījās tikai 9 biedrības biedri, taču ar katru  nākamo talku dalībnieku skaits pieauga – 3x bija pat 25 talcinieki, tā kā pusdienu zupas katls tika vārīts arvien lielāks.

 

  • Sekmēt pašvaldības un NVO sadarbības uzlabošanos uzdevums sasniegts, jo katrā talkā piedalījās pagasta vadība, kā arī nodrošināja ar instrumentiem, degvielu, eļļām, traktortehniku nodrošināja vietējie uzņēmēji.

 

  • Nodrošināt sakoptas ainavvides izveidošanu – tagad pašiem ir prieks par sakoptu dīķa malu, atpūtas vietu ar soliem, galdu, atkritumu urnām, divriteņu statīvu, iestādītiem košuma krūmiem, kā arī drošības nodrošināšanu vietējiem iedzīvotājiem, it sevišķi bērniem, jo Akmentiņu iela pārveidota par gājēju/riteņbraucēju ielu.

.

Pateicamies visiem atbalstītājiem, brīvprātīgajiem.