20.-21. septembrī aicinām piedalīties pieredzes apmaiņas braucienā

Pieteikšanās pasākumam ir beigusies! Paldies par izrādīto interesi un atsaucību! Vidzemes lauku partnerība “Brasla” šī gada 20.-21. septembrī aicina visus interesentus piedalīties divu dienu pieredzes apmaiņas braucienā “Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno.” uz partnerības “Laukiem un jūrai” teritoriju – Tukuma un Engures novados, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem darbiem un idejām.

Pasākumā iekļauta ciemošanās pie vietējiem ražotājiem un tūrisma pakalpojumu piedāvātājiem, Tukuma un Engures novados, kas ne tikai veiksmīgi īsteno savas ieceres, bet arī inovatīvi apvienojuši pamata peļņas avotu ar interesantiem tūrisma piedāvājumiem.

Ar pieredzes apmaiņas brauciena programmu var iepazīties ŠEIT.

Transports, diskusijas un pieredzes apmaiņa saimniecībās, objektu apskate, kafijas pauzes un degustācijas saimniecībās, nakšņošana, vakariņas pirmajā dienā, brokastis otrajā dienā un pusdienas abās dienās ir bez maksas.

Pieteikšanās:

- Pieredzes apmaiņas braucienam aicinām pieteikties zvanot pa tālruni 26137342 vai rakstot uz e-pastu: Liga@brasla.lv, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju;

- Piesakoties lūdzam informēt par vēlamo iekāpšanas vietu;

- Tā kā autobusā vietu skaits ir ierobežots, aicinām Jūs pieteikties savlaicīgi.

 

* Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts. Iegūtie foto materiāli tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.