Viedā trešdiena | 19.04. plkst. 15:00

Aicinām piedalīties Viedajā trešdienā, lai gūtu praktiskus padomus vienkārša dizaina elementu izmantošanai efektīvākai komunikācijai kopienā.

Biedrības "Laiks jauniešiem" pārstāvis Gints Jankovskis pastāstīs par vienkāršu un praktisku rīku - Canva, ar kuru iespējams veidot vienkāršus un pievilcīgus vizuālos materiālus, lai komunikāciju ar savu kopienu veidotu vēl efektīvāku. Šīs iemaņas noteikti būs noderīgas arī personīgām vajadzībām.

Pasākuma norises laiks un vieta:

- 2023. gada 19. aprīlī plkst. 15:00;

- Tiešsaistē, klikšķinot ŠEIT.

Piedalīties aicināts jebkurš interesents – gan atpazīstamības zīmes "Viedais ciems" kopienu pārstāvji, gan iedzīvotāji, kuri pavisam nesen sākuši domāt par kopienas formēšanos un vietējo izaicinājumu risināšanu. Ja esi jaunienācējs laukos un vēlies saprast ar ko sākt radīt pārmaiņas savā apkaimē, piedalies! Svarīgākais ir vēlēties uzzināt, mācīties un iegūto informāciju izmantot, sabiedrības virzītai vietējai attīstībai! Turpmāk, vidēji katru otro nedēļu, biedrība "Latvijas Lauku forums"(LLF), sadarbībā ar pieaicinātiem ekspertiem, organizēs Viedās trešdienas, savstarpējas pieredzes apmaiņai, metodiskas informācijas nodošanai, aktualitāšu izplatīšanai par līdzdalības iespējām, jaunumiem politiskajā dienaskārtībā, ka arī viedokļu izziņai, kas palīdzēs LLF komandai virzīt lauku attīstības jautājumus, veicot interešu aizstāvības darbu.

Informējam, ka tiešsaistes tikšanās tiks ierakstīta, kā arī tās laikā tiks uzņemti ekrānšāviņi. Video ierakstu un attēlus no sarunas vēlāk izplatīsim biedrības "Latvijas Lauku forums" Facebook lapā un mājaslapā laukuforums.lv!


Iniciatīva tiek īstenota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par informācijas saturu atbild biedrība "Latvijas Lauku forums".